Dostava

2 – 4 radna dana

Dostava je besplatna za isporuke vrijednosti veće od 500,00 kn, Dostava za narudžbe manje od 500,00 kuna naplaćuje se naknada u iznosu od 25,00 kn na sve adrese unutar Hrvatske. U prosjeku rok dostave je dva radna dana od trenutka slanja sa skladišta.

Online Shop – dostavlja i na sve otoke u Hrvatskoj no dostava prema članicama Europske unije nije omogućena.

Vrijeme dostave

2-4 radna dana

Adresa dostave

Adresa dostave može biti bilo koja dok su ispunjeni uvjeti da je dostava unutar Hrvatske. Naručite i plaćajte po ponudi ili karticama na shop-u a mi Vam dostavljamo kući, na posao, prijatelju, rodbini. Naručite sa povjerenjem i primite printabilni račun na E-mail.

Sigurnost i kontakt

Automatiziranim putem obavještavamo Vas o procesu narudžbe

Ukoliko ste naručili proizvod po ponudi, dobiti ćete podatke o plaćanju u pdf formatu na e-mail adresu od komercijalista

Usluga plaćanja karticama ne podrazumijeva da je ostvarena prodaja. Agent prilikom plaćanja karticama provjerava stanje artikla, radi rezervaciju proizvoda, šalje zahtjev za dostavom te nakon što dobije potvrde obavještava banku koja je izdala karticu da se naplata može knjižiti. Nakon što su zadovoljeni svi preduvjeti agent obavještava kupca o izvršenoj narudžbi i slanju dostave te šalje račun na elektroničkim putem. Ukoliko nije zadovoljen uvjet, novac plaćen karticom (rezervirani iznos banke) vraćen je trenutno kupcu.

Bitspero ne prikuplja podatke o karticama (nije moguće jer se kartično poslovanje odvija preko gateway-a (Corvus) koji komunicira direktno sa bankama.

Vaše podatke ne dijelimo sa trećim osobama u niti jednu svrhu osim one koja je potrebna kako bi se proces kupovine dovršio. U svakome trenutku možete predati zahtjev za podacima koje imamo o Vama i dobiti informacije kako i kada smo ih koristili. Podatke registriranih kupaca i gost kupaca – Ime, Prezime i adresa sa telefonom | dijelimo isključivo dostavnoj službi i samo podatke navedene na Adresi za dostavu (koja se može razlikovati od naplatne adrese).

Plaćanje i dostava pouzećem

Plaćanje i dostava pouzećem trenutno nije omogućena. Hvala na razumijevanju.